Webdesign & Webshops

Wij ontwerpen en bouwen sinds 2011 websites en webshops voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en evenementen. Natuurlijk bent u altijd vrij om zelf een ontwerp aan te leveren. Wij realiseren uw nieuwe website dan met uw eigen ontwerp als basis. Bekijk hier een deel van ons gerealiseerd werk.

Extra mogelijkheden

We kunnen uw website uitbreiden met extra functies. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Evenementen agenda
 • Betalen met Ideal of creditcard
 • Fotoalbums / Portfolio
 • Dynamische formulieren
 • Leden secties
 • Bedrijvenindex
 • etc….

Werkwijze / stappenplan

 1. Intake gesprek. Wij waarderen persoonlijk contact. Daarom spreken we graag af bij ons of bij u op locatie. We bespreken dan onder het genot van een kopje koffie of thee wat uw wensen zijn en het is ook een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken. Op basis van dit gesprek sturen we een vrijblijvende offerte.
 2. Realiseren van een functioneel en grafisch ontwerp. Dit omvat bijvoorbeeld kleurstelling, lettertype, logo, pagina indeling etc… Tevens wordt de look & feel bepaald (design). Deze zal terug komen op alle pagina’s op de website. Het ontwerp zal geheel responsive zijn, oftewel goed leesbaar (automatisch) op zowel smartphone, tablet, laptop en groot beeldscherm.
 3. Bouwen / realisatie. De website wordt werkelijk gerealiseerd op basis van uw wensen en ontwerp. We bouwen alle websites met WordPress. Als u al een bestaande website heeft dan bouwen we de nieuwe website op een ontwikkelplatform zodat uw bestaande website bereikbaar blijft. Tijdens het bouwen kan u gewoon meekijken wat de vorderingen zijn. Dit geeft u gelijk de mogelijkheid om bij te sturen waar nodig (bv als u een bepaalde kleur of lettertype niet zo mooi vindt). Zodra alles naar wens is gaan we de site testen en en kan die live!
 4. En dan kunnen we live! Tijd om de nieuwe site te publiceren op internet en vertel het aan uw vrienden, kennissen en relaties.
 5. U krijgt instructie om zelf eenvoudige wijzigingen op de site te kunnen doen.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Oftewel hoe zorg ik ervoor dat mijn website goed gevonden wordt in Google. Wij leveren website “SEO vriendelijk” op. Dat wil zeggen dat de website voldoet aan de technische eisen van Google. Ook worden de links van de eventueel oude website die door Google zijn geïndexeerd doorgelinkt naar de nieuwe pagina (url). Verdere optimalisatie op basis van bijvoorbeeld zoekwoorden is een tijdrovend en daardoor een redelijk kostbaar proces. Daarom wordt deze dienst los aangeboden. Tijdens intakegesprek vertellen we er graag meer over. We melden uw nieuwe website aan bij Google Analytics en Google Search Console zodat uw site door Google geïndexeerd en gemonitord wordt.

Service & Onderhoud

Om een website veilig te houden moeten regelmatig updates van WordPress Core en van plugins geïnstalleerd worden. Deze dienst bieden we aan onder de noemer technisch onderhoud. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Webshops

Wij realiseren ook complete webshops. Deze worden gemaakt met Woocommerce. Vraag naar de mogelijkheden.

Mail ons voor vrijblijvende offerte of meer info.