Gewoon “NoNonsense Ontzorgen”

  • Laptops & Desktops

  • Netwerk Storage (NAS)
  • Printers & Beeldschermen
  • WiFi routers en access points
  • Overige randapparatuur
Wij leveren diverse desktops en laptops. U geeft aan voor welke werkzaamheden u de computer wilt gaan gebruiken, dan zoeken wij een model met de juiste specificaties en ontvangt u vrijblijvend een scherpe offerte. Probeer ook eens een mini computer (afbeelding hierbonder). Zeer compact (11cm breed en 3,8 cm hoog) maar met grote prestaties! En verder muisstil omdat er geen ventilator ingebouwd is.

Met een NAS (Network Attached Storage) creëert u centrale opslag binnen uw bedrijf. Met een NAS kunt u medewerkers toegang geven tot bestanden die hij of zij nodig hebben. U voorkomt hiermee ongeautoriseerd gebruik. Groot voordeel is dat er geen data meer op de werkstations staat, veilig en praktisch.  Met een VPN verbinding kunt u de bestanden ook benaderen vanuit een externe locatie. 

Van alle data op de NAS kan dagelijks automatisch een backup worden gemaakt. Wel zo makkelijk en veilig!

Wij leveren alle merken beeldschermen en printers. U geeft aan wat de wensen zijn dan zoeken wij het beste model dat hierbij aansluit. Denk hierbij aan laser- of inkjetprinter, met of zonder scanfunctionaliteit (dubbelzijdig) etc…

Natuurlijk installeren we uw printer op de gewenste locatie en sluiten we de printer aan op uw lokale netwerk.

Een veel gehoord probleem is dat de WiFi ontvangst slecht is. Meestal is de oorzaak een slecht functionerende (verouderde) router of onvoldoende AP’s. Wij komen graag langs om de prestaties te meten. Op basis van de bevindingen doen we dan een gepast voorstel om een stabiel en snel wifi netwerkt te realiseren.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor overige hardware zoals muizen, toetsenborden en overige accessoires. 

Vraag naar de mogelijkheden.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op