Onze overige diensten

Om u verder te ontzorgen

Hardware

Nieuwe computer nodig? Wij adviseren u graag bij aanschaf van nieuwe apparatuur. Ook kunnen we voor u installatie en configuratie verzorgen waarbij we ook alle data voor u overzetten op de nieuwe computer. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over verlies van data. Natuurlijk zorgen we er gelijk voor dat alle randapparatuur, internet en email weer werkt.

NAS

Overweeg ook eens om uw data centraal op te slaan op een NAS. Data wordt op één plek binnen uw bedrijf opgeslagen en u kunt bepaalde bestanden selectief toegankelijk maken voor uw medewerkers. Bovendien is het mogelijk om uw data vanuit een externe locatie te benaderen. U creëert als het ware uw eigen personal cloud. Backups worden automatisch uitgevoerd. Backups van de werkstations zijn dus niet meer nodig.

SEO & websitescans

U wilt net zoals uw collega ondernemers hoog scoren in Google. Het is daarom altijd dringen om bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google. Er zijn enorm veel factoren die de positie van uw website kunnen beïnvloeden. Het gaat te ver om deze allemaal te benoemen op deze website. We informeren u wel graag over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie. We informeren u graag.

Bent u nieuwsgierig hoe uw website scoort in Google? Wij kunnen dit voor u meten! Uw website wordt volledig geanalyseerd. De Google algoritmen bepalen de ranking van uw website onder meer op techniek, inhoud en populariteit. Na analyse ontvangt u een uitgebreid persoonlijk rapport met resultaten en aanbevelingen. Gebruik dit rapport om uw website (verder) te optimaliseren zodat u beter scoort in de zoekresultaten zonder te investeren in dure adwords campagnes. Uiteraard kan Berings ICT Diensten u hierbij adviseren indien gewenst. Bel 06-57936041 als u geïnteresseerd bent. We vertellen u graag meer. Of vraag direct aan.

BEURSAANBIEDING: U betaalt tot 30 april 2017 slechts € 60,00 excl. btw voor volledige analyse en gedetailleerd rapport met resultaten en aanbevelingen. Reguliere prijs is € 125,00 excl. btw.

Consultancy

U wilt gewoon een sparringpartner om u te adviseren over de automatisering binnen uw bedrijf. Ben ik goed bezig? Kan ik iets verbeteren om nog efficiënter te kunnen werken? Wij zijn de adviseur die u zoekt! Mede door 17 jaar ervaring als consultant in de ICT branche weten we al geen ander uw wensen te begrijpen en deze te vertalen naar oplossingen.

Informatie aanvragen

 

 

Share This