Mail & Data in de cloud

U bent onderweg en u wil nog wat bestanden of email raadplegen. Met de juiste cloud oplossing kan dat overal, waar u ook bent. De enige voorwaarde is dat u beschikking heeft over een internet verbinding. Dat kan natuurlijk ook de 4(5)G verbinding van uw telefoon zijn.

We bieden hiervoor diverse oplossingen waarbij Office 365 de meest complete is. Voor een vast bedrag per maand kunt u uw data raadplegen in “de cloud”. Exchange email en uw agenda wordt nauwkeurig gesynchroniseerd op de apparaten die u selecteert (b.v. telefoon, thuis en werk). Verder kunt u collega’s of familieleden machtigen om uw mail en/of bestanden te benaderen. Met Office 365 heeft u bovendien altijd de laatste versie van Office (Word, Excel, Powerpoint etc). Per licentie mag u het meest recente Office pakket op 5 computers installeren en u kunt een speciale versie gebruiken op uw smartphone om Office documenten te kunnen lezen en bewerken.

VPN

Met een VPN verbinding kunt u vanuit een externe locatie (bv thuis werken) een veilige verbinding maken met het netwerk op uw kantoor. Wij adviseren dan zeker om een NAS op uw kantoor te plaatsen waarop alle werkbestanden veilig kunnen worden opgeslagen. U kunt dan altijd bij uw bestanden. Lees hier meer over een NAS op uw kantoor.

Wij realiseren graag een VPN faciliteit.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op