Mail & Data in de cloud

Werken waar u maar wilt

U bent onderweg en u wil nog wat bestanden of email raadplegen. Met de juiste cloud oplossing kan dat overal, waar u ook bent. De enige voorwaarde is dat u beschikking heeft over een internet verbinding. Dat kan natuurlijk ook de 4G verbinding van uw telefoon zijn.

We bieden hiervoor diverse oplossingen waarbij Office 365 de meest complete is. Voor een vast bedrag per maand kunt u uw data raadplegen in “de cloud”. Exchange email en uw agenda wordt nauwkeurig gesynchroniseerd op de apparaten die u selecteert (b.v. telefoon, thuis en werk). Verder kunt u collega’s of familieleden machtigen om uw mail en/of bestanden te benaderen. Met Office 365 heeft u bovendien altijd de laatste versie van Office (Word, Excel, Powerpoint etc). Per licentie mag u het meest recente Office pakket op 5 computers installeren en u kunt een speciale versie gebruiken op uw smartphone om Office documenten te kunnen lezen en bewerken.

NAS

Met een NAS (Network Attached Storage) creëert u centrale opslag binnen uw bedrijf. Met een NAS kunt u medewerkers toegang geven tot bestanden die hij of zij nodig hebben. U voorkomt hiermee ongeautoriseerd gebruik. Groot voordeel is dat er geen data meer op de werkstations staat, veilig en praktisch. U kunt een NAS ook gebruiken als “personal cloud” door de NAS toegankelijk te maken van buiten af. Uiteraard gebeurt dit veilig.

Ook bij een NAS is de juiste back-upstrategie een absolute noodzaak. Wij adviseren graag. Lees meer over security en backups.

 

 

""
1
Informatie Cloud

Wilt u de gemakken ervaren van mail en data in de cloud? Laat het ons weten via dit formulier. We nemen dan geheel vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummeryour full name
Bericht
0 /
Previous
Next

Share This