Het zal u vast niet zijn ontgaan dat er wederom massale aanvallen zijn op computerbestanden door zogenaamde ransomware. Voor veel grote bedrijven (zoals de Rotterdamse haven) zijn de gevolgen enorm. Maar ook voor u als ondernemer kunnen de gevolgen grote consequenties hebben. Uw bestanden en (dierbare) foto’s worden onherstelbaar beschadigd. Alleen met de juiste backup-strategie kunt u de bestanden weer snel herstellen. Verlies van data blijft daarbij tot het minimum beperkt.

Berings ICT Diensten biedt een (nieuwe) backupservice waarmee uw bestanden veilig worden opgeslagen in de Cloud. Dagelijks worden uw bestanden veilig gesteld en er worden tot 30 “exemplaren” van ieder bestand opgeslagen zodat u altijd kunt beschikken over recente bestanden die niet zijn aangetast door welk virus dan ook. U hoeft zelf niets te doen om de backups uit te voeren. Lokale handmatige backups behoren tot het verleden. Na een eenmalige installatie van software op uw computer(s) worden de backups dagelijks op een door u te bepalen tijdstip uitgevoerd. Berings ICT Diensten bewaakt deze processen op afstand en zal actie ondernemen indien dat nodig is. Weer een dienst die aansluit op ons bedrijfsmotto “No Nonsense Ontzorgen!”

Kosten voor deze dienst zijn € 0,40 per Gb opslag per maand. U betaalt alleen voor 1 volledige set data (dus niet 30 keer voor iedere versie die bewaard blijft). Eenmalige kosten voor installatie zijn € 25,00 per werkstation / netwerkshare.

Denk ook aan een goede virus scanner die up-to-date is. Berings ICT Diensten levert de beste virus scanners tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Meer weten? Bel 06-57936041

Tarieven zijn excl. 21% btw.

Share This