Websites & Webshops

We hebben inmiddels al ruim 70 websites mogen ontwikkelen voor onze klanten. De diversiteit is groot. We leveren websites voor het MKB en ZZP-ers. Daarnaast verzorgen wij websites voor andere organisaties zoals een bijvoorbeeld personeelsverenigingen of stichtingen.Wij kunnen ook zorg dragen voor  evenementen met een online kaartverkoop. We denken mee in maatwerk oplossingen  Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Ook op Aruba maken 2 bedrijven gebruik van onze diensten. Afstand is geen probleem met de hedendaagse communicatie middelen. Binnenkort publiceren we onze portfolio met een aantal gerealiseerde projecten.

Ook voor (kleine) webshops bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden.

WordPress

In principe ontwikkelen we al onze websites in Wordpress,  wereldwijd het meest populaire Content Management Systeem (CMS). Ter illustratie: ongeveer 40% van CMS websites zijn ontwikkeld in Wordpress. Ongeveer 60 miljoen sites! Populariteit is mede te danken aan de flexibiliteit en een eenvoudig CMS systeem zodat je ook zonder kennis van programmeren de website kunt onderhouden (plaatsen nieuwsberichten, foto’s etc.).

Werkwijze

Tijdens een persoonlijk intakegesprek inventariseren we uw wensen met betrekking tot functionaliteit, inhoud en ontwerp (uitstraling). In overleg kunt u ons het ontwerp laten verzorgen maar wellicht heeft u zelf al een creatief ontwerp laten maken, dan gebruiken we dat ontwerp om uw website vorm te geven. Nadat we samen tot een akkoord zijn gekomen start de realisatie. Wij vinden uw mening tijdens het realisatie traject erg belangrijk. Daarom krijgt u van ons toegangscodes zodat u de vorderingen kunt bekijken en waar nodig aanpassingen kunt voorstellen. Op deze manier zijn onaangename verrassingen na oplevering uitgesloten en blijft u altijd betrokken bij realisatie van uw eigen website.

Wij verzorgen alles

Van hosting tot inrichten email postbussen en (technisch) onderhoud. Ook registreren we de door u gewenste domeinnaam of verhuizen een bestaand domein. Lees meer over webhosting en domeinregistratie.

Uiteraard zijn al onze websites geoptimaliseerd voor smartphones en tablets (responsive) en voldoen technisch aan de eisen van Google voor zoekmachine optimalisatie (SEO). 

 

 

Websites gerealiseerd

""
1
Informatie webdesign

Wilt u een nieuwe website laten bouwen? Laat het ons weten via dit formulier. We nemen dan geheel vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummeryour full name
Bericht
0 /
Previous
Next

Share This