We leven in moeilijke tijden. De Corona pandemie raakt vooral het MKB en ZZP’ers. Vaak door gedwongen winkelsluiting of (bij ZZP’ers) minder werkaanbod. Naast de al bestaande regelingen van de overheid kunt u nu ook gebruik maken van financiële steun voor digitaliseringstrajecten. Er is grote behoefte aan verdere digitalisering van bedrijfsprocessen maar juist in deze tijd ontbreekt het vaak aan de financiële middelen. Een webshop zou voor veel bedrijven een uitkomst zijn nu veel winkels noodgedwongen gesloten zijn, maar ook na deze pandemie is een webshop een prima optie om je omzet blijvend te verhogen. Heb je nog geen website of is deze niet meer “van deze tijd”, overweeg dan om je website te laten bouwen/vernieuwen. De overheid betaalt mee!

Maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden om de digitaliseringsprocessen te verbeteren.

 

Is jouw website geoptimaliseerd voor mobiele telefoons? Meer dan 50% van de websitebezoekers doet dat met de smartphone! Responsive websites scoren hoger in Google!

Over deze actie

MKB bedrijven (<50fte) en ZZP’ers gevestigd in de regio Arnhem-Nijmegen kunnen een voucher aanvragen om 50% van de kosten te voldoen met een maximum van € 2500,00 excl btw. Helft van de totale kosten tot € 5000,00 worden dus vergoed. Natuurlijk zijn er voorwaarden aan verbonden. Uw bedrijf moet bijvoorbeeld gevestigd zijn in de regio Arnhem-Nijmegen. Klik hier voor overzicht van de gemeentes die in aanmerking komen en de overige voorwaarden. U leest hier ook de doelen waaraan u de voucher kunt besteden. Vouchers kunnen worden aangevraagd vanaf 1 maart 2021 om 12.00 uur.

Sm@rt Together is een gezamenlijk initiatief van de regiogemeenten in de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, de Provincie Gelderland, The Economic Board, Rabobank, RCT Gelderland, VNO-NCW Midden, OKA, Lindus, Veron, ECN, OCO, StaB en RVN@.

Lees ook het digitale magazine

Webinar

Om je te informeren over de voorwaarden, mogelijkheden en kansen organiseert Sm@rt Together op 23, 24 en 25 februari gratis webinars. Tijdens het webinar wordt door ervaren IT-Specialisten kennis en inspiratie gedeeld. Denk hierbij aan best-practises en ervaringen uit het werkveld, de nieuwste ontwikkelingen en nuttige tips. Daarnaast krijg je praktische informatie over het aanvraagproces van de voucher.

Klik hier voor meer info

Hieronder een overzicht van diensten die Berings ICT Diensten voor u kan realiseren. Twijfelt u of wilt u gewoon even sparren over de mogelijkheden of behoeftes op gebied van digitalisering? Bel dan geheel vrijblijvend met ons: 06-57936041. 

  • Website (nieuw of verbetering)
  • Webshop (nieuw of verbetering)
  • Databeveiliging - Cybersecurity
  • Werken in de cloud (bestanden & mail)
  • Zakelijk gebruik van social media
  • Communiceren via nieuwsbrieven

Wacht niet langer en profiteer van deze unieke kans. Neem contact op met Berings ICT Diensten voor geheel vrijblijvend advies. Wij begeleiden u volledig door het proces!

Actie!

Laat u een webshop of website door ons realiseren en maakt u gebruik van de “Smart Together” voucher, dan betaalt u het 1e jaar geen kosten voor hosting!

Share This