Laat uw klanten online een afspraak maken

Het zijn moeilijke tijden voor bijna alle ondernemers, groot en klein. Gelukkig heeft de regering aangekondigd dat vanaf 11 mei 2020 diverse beroepsgroepen langzaam weer mogen beginnen met iets wat ze het liefst doen, namelijk klanten helpen. Voorlopig moeten zij wel voldoen aan bepaalde eisen. Een daarvan is de plicht dat bezoekers zich vooraf dienen te registreren. Zo hoopt men te voorkomen dat er te veel bezoekers tegelijk aanwezig zijn.  Dit is onder meer het geval in de horeca. Maar ook voor beroepsgroepen waarbij deze verplichting niet geldt kan een online afspraken systeem een enorm handig hulpmiddel zijn. Zeker de eerste maanden waarin veel drukte wordt verwacht.

Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Ieder bedrijf heeft hierbij zijn eigen wensen. Is het bijvoorbeeld nodig dat klanten “real-time” kunnen zien wanneer er nog ruimte is? Heeft uw klant bijzondere wensen? 

Berings ICT Diensten denkt graag met u mee. Indien mogelijk en gewenst integreren we het afsprakensysteem in uw website. Ook een apart platform behoort tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Tel. 06-57936041 of Email info@beringsict.nl

Berings ICT Diensten “No Nonsense Ontzorgen”

 

Share This