Bent u benieuwd hoe uw website scoort in Google? De positie in de zoekresultaten is afhankelijk van veel aspecten. Grofweg op te delen in 3 categorieën:

  1. TECHNIEK: voldoet mijn website aan de technische eisen die Google vereist? Denk hierbij aan snelheid, gebruikersvriendelijke presentatie.
  2. CONTENT: Wellicht de belangrijkste pijler voor een hoge score. Gebruikt u de juiste teksten, tags, afbeeldingen etc..?
  3. POPULARITEIT: Wat mede de ranking van uw website bepaalt is de zogenaamde “populariteit / autoriteit”. Is de content van mijn website interessant genoeg om veel bezoekers te trekken? Linken andere pagina’s naar mijn website?

Berings ICT Diensten analyseert voor u alle onderdelen van uw website die de ranking beïnvloeden. Deze analyse resulteert in een zeer gedetailleerd rapport. U krijgt hierdoor een duidelijk overzicht met tips en adviezen om uw website verder te optimaliseren. Veel voorgestelde verbeteringen kunt u zelf aanbrengen met redelijk eenvoudige handelingen. Berings ICT Diensten kan u hierin natuurlijk begeleiden. Vraag naar de mogelijkheden nadat we u het rapport hebben toegezonden.

Tot 22 december (2017) kunt u profiteren van een speciale actie. Slechts € 39,00 voor een volledige analyse inclusief rapportage.

Deze actie duurt nog

Dag(en)

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden

DECEMBER-ACTIE

Tot 22 december 2017 kunt u profiteren van een super aanbieding. Wij analyseren uw website op ALLE items die Google beoordeelt om uw ranking te bepalen. U ontvangt hiervan een gedetailleerd rapport met bevindingen en tips om aanpassingen te doen voor een betere vindbaarheid.

Actieprijs € 39,00 excl btw.

Bel 06-57936041 of meld je aan via onderstaande button.

Ja, ik wil graag een websitescan!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief. We informeren je dan regelmatig over actuele ontwikkelingen op ICT gebied. Waaronder actuele computer bedreigingen.

Met succes verzonden! Check uw email om uw aanmelding te bevestigen...

Share This