Bent u benieuwd hoe uw website scoort in Google? De positie in de zoekresultaten is afhankelijk van veel aspecten. Grofweg op te delen in 3 categorieën:

  1. TECHNIEK: voldoet mijn website aan de technische eisen die Google vereist? Denk hierbij aan snelheid, gebruikersvriendelijke presentatie.
  2. CONTENT: Wellicht de belangrijkste pijler voor een hoge score. Gebruikt u de juiste teksten, tags, afbeeldingen etc..?
  3. POPULARITEIT: Wat mede de ranking van uw website bepaalt is de zogenaamde “populariteit / autoriteit”. Is de content van mijn website interessant genoeg om veel bezoekers te trekken? Linken andere pagina’s naar mijn website?

Berings ICT Diensten analyseert voor u alle onderdelen van uw website die de ranking beïnvloeden. Deze analyse resulteert in een zeer gedetailleerd rapport. U krijgt hierdoor een duidelijk overzicht met tips en adviezen om uw website verder te optimaliseren. Veel voorgestelde verbeteringen kunt u zelf aanbrengen met redelijk eenvoudige handelingen. Berings ICT Diensten kan u hierin natuurlijk begeleiden. Vraag naar de mogelijkheden nadat we u het rapport hebben toegezonden.

Tot 22 december (2017) kunt u profiteren van een speciale actie. Slechts € 39,00 voor een volledige analyse inclusief rapportage.

Deze actie duurt nog

Dag(en)

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden

DECEMBER-ACTIE

Tot 22 december 2017 kunt u profiteren van een super aanbieding. Wij analyseren uw website op ALLE items die Google beoordeelt om uw ranking te bepalen. U ontvangt hiervan een gedetailleerd rapport met bevindingen en tips om aanpassingen te doen voor een betere vindbaarheid.

Actieprijs € 39,00 excl btw.

Bel 06-57936041 of meld je aan via onderstaande button.

Ja, ik wil graag een websitescan!

Share This