In 2011 ben ik gestart met Bigbear Consultancy. In eerste instantie ben ik actief geweest als software implementatie consultant. Dit was een logisch gevolg op mijn carrière vóór mijn zelfstandig ondernemerschap waarin ik voor verschillende bedrijven deze functie heb vervuld. Door vraag uit de markt is mijn doelgroep en dienstenpakket gestaag veranderd. Inmiddels richt ik me geheel op MKB, ZZP en andere kleinere organisaties zoals stichtingen, verenigingen en evenementenorganisaties. Het dienstenpakket bestaat nu uit webdesign, hosting & domeinregistratie, security & backup, clouddiensten, hardware & pc-software. Volledige ontzorging dus. Vandaar mijn slogan “No Nonsense Ontzorgen” Een en ander heeft er wel toe geleid dat de naam Bigbear Consultancy “de lading niet meer dekt”. Tijd dus voor een naam die dat wél doet.
Vanaf 1-1-2018 ga ik daarom verder onder de naam BERINGS ICT DIENSTEN. Natuurlijk mag u blijven rekenen op het serviceniveau zoals u dat gewend bent. Gekenmerkt door goede bereikbaarheid, betrouwbaarheid en producten/diensten van hoge kwaliteit.

Share This