Webhosting & Domeinregistratie

Kwaliteitshosting en goede bereikbaarheid

Hosting

Berings ICT Diensten huurt een server bij een gerenommeerd datacentrum in Nederland. Inmiddels draaien ruim 70 websites en webshops op deze server. We investeren voortdurend in capaciteit. Processor -en geheugencapaciteit wordt altijd afgestemd aan het aantal websites en belasting. We maken dagelijks een backup van uw website(s).

Waarom kiezen voor hosting bij Berings ICT Diensten?

Bij grote landelijke hostingpartijen bent u vaak afhankelijk van een onpersoonlijke helpdesk en soms lange wachttijden. Bovendien beberken zij zich vaak tot het fasciliteren van webhosting en mailafhandeling. Juist en de tijd van internetcriminaliteit is het van groot belang dat uw website ook technisch up-to-date wordt gehouden om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Met een full-service contract zorgen wij ervoor dat noodakelijke technische (security) updates worden uitgevoerd.

  • Flexibele en snelle service, ook in het weekend
  • Assistentie bij instellen email op uw telefoon & computer
  • Dagelijkse backups en snelle restore indien nodig
  • Variabele hostingpakketten, afgestemd aan uw behoeftes
  • Mogelijkheid voor full-service contract v.a. € 29,50 per maand. Bekijk de details

Ook bij onze hosting geldt “no nonsense ontzorgen”

Domeinregistratie

We registreren ook uw domeinnaam. Wilt u vast een domeinnaam claimen voor de toekomst? Geen probleem, wij registreren en parkeren uw domeinnaam. We kunnen het domein ook doorlinken naar een bestaande website die al draait onder een andere domein.

Heeft u weleens gedacht aan de nieuwe generatie TLD (top level domain)? Het zijn leuke opties voor de gevestigde TLD’s zoals .nl en .com. U onderscheidt zich ermee. Wat voorbeelden van Generiek TLD’s: .

.business, .events, .shop, .fun, .horse

Er komen voortduren nieuwe mogelijkheden bij. Klik hier om te zoeken op Google. Hou er wel rekening mee dat deze domeinen wat duurder zijn dan de conventionele extensies.

 

 

 

""
1
Informatie Hosting en Domeinregistratie

Wilt u meer weten over onze hostingdiensten en domeinregistratie? Stel uw vraag via dit formulier en we nemen snel contact met u op.

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummeryour full name
Bericht
0 /
Previous
Next

Share This